Tuesday, September 11, 2012

HASIL DARI PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL



TESTIMONI PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL

KESIHATAN
PEMBENTUKAN 
BADAN
Menghilangkan Sakit Kepala / Migrain
Menaikkan punggung
Menghilangkan Sakit Tulang Belakang / Slip Disc
Menurunkan berat badan
Menghilangkan Senggugut dan Keputihan, Melancarkan perjalanan Haid
Menegangkan Payudara
Menghilangkan Selulit pada kaki / badan
Memontokkan/Menambahkan isi Payudara bagi yang bersaiz A !!!
Menghilangkan kesan pecah (Strecth Mark) pada perut, dari kesan mengandung dan kulit jadi lebih halus.
Nip breast berwarna cerah
Menghilangkan sakit tumit dan sendi-sendi kaki pada waktu bangun tidur
Membuatkan badan anda ada bentuk / Shape
Menghilangkan Penyakit Asma / memulihkan system pernafasan
Mengecilkan lengan walaupun korset tidak cover lengan!!!
Menghilangkan Gastrik
Menghilangkan SPARE TYRE (lebihan lemak bawah perut) sesuai utk org yg kena cesar masa  lahirkan anak.
Mengurangkan kekerapan mengalami demam
Menyahbuangkan bau badan dan bau ditempat sulit yang tidak menyenangkan
Mengekalkan Kesegaran badan
Lebih berkeyakinan dan berketrampilan
 
 
 

Monday, June 25, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL PEMBAKAR KALORI KETIKA BERPUASA

Pejam celik kite nie tinggal x lama lagi nak posa kan. Pastu nak raye lak. Skang nie misti u alls sume dh mula fikir camane nak kumpul duit tuk raya...
Byk duit nak pakai tu
*Baju anak
*Baju Hubby....
*Baju Sendiri...
*Kasut lagi
*Handbag.....
* Langsir..
* Biskut raye
Aduh!!! Byak Duit tu, Maklumlah nak Raye sethn sekali
hmmm biasela klu raya sume nk baru.
Pas raye garu kepala.huhuhu...
sememangnye perempuan sukakan yang cantik... apelah kiranya u alls berkorban sket tuk raya nihhh dengan pembelian promosi PB nihhh.. bukan saje tuk cantik tetapi  SIHAT!!
Paling PENTING Cik Abang Sayang & Puji
inilah die....


KORSET MAGIK, No.1 You!!!

Membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik,
 bentuk badan yang sihat dan seimbang & byk lagi keistimewaannya


 THE BEST CORSET ... RANKING NO .1 SINCE 1990TH....

  
DEAR LADIESSS BUZZZ ME FOR YOU SET PREMIUM BEAUTIFUL...

INA

Contact : +6012-3374432

E-mail: aanilina@yahoo.com


HURRY!!!SPECIAL GIFT TO YOU WITH EVERY PURCHASE OF SET PREMIUM BEAUTIFUL...MAKE UR DREAMS BECOME REALITY...

Tuesday, May 22, 2012

DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL X PERLU LAGI KITA MENGHABISKAN DUIT DI SLIMMING CENTRE

Premium Beautiful
Slimming Center

Bukan hanya untuk slimming, tapi 70% untuk kesihatan..! 30% untuk kecantikan (slimming, muka berseri-seri).. bila dah sihat, secara automatik memang lah akan nampak cantik!
PB nie, all in one..!


Hanya fokus pada slimming jer lah. Tak dapat bantu sakit tulang belakang, period pain, hilangkan stretchmarks, tak dapat hilangkan keputihan, tak dapat untuk memperbaiki kesuburan dan macam-macam lagi lah!
Hasil serta-merta. Body shape memang confirm akan nampak terus.
Huhuh.. memang tidak lah..
Treatment dibuat sepanjang masa sebab untuk hasil yang memuaskan, pakai at least 8 hours a day.
Treatment hanya dibuat bila ada appointment jer.
Masih boleh makan, makanan yang you all suka. Tapi secara automatik you akan rasa kenyang. Sambil menikmati makanan, sambil dapat kurus & sihat..! Tuhan bagi nikmat merasa kan, rasa lah.. nape nak sekat, tapi bila pakai PB, insyaAllah semua terkawal.***
Uihhh.. pantang larang banyak.. lepas abis treatment, “you jangan makan itu minyak-minyak aaa.. makan rebus-rebus ja lorr..”. Herkk.. tak lepas tekak den..
Metabolisme & lemak akan terbakar lebih selama 8 jam dengan pemakaian PB. Kalau exercise sambil pakai PB, lagi lah banyak..!
Setakat getar-getar, urut-urut tak tau lah bape banyak lemak & metabolisme terbakar.. huhu..
PB nie.. produk ABANG SAYANG tau.. sebab dia MERAPATKAN apa yang TAK RAPAT.. ekekek..
Tak leh nyer nak rapatkan ape yang tak rapat.. tak da service tu.. ekekek..
Beli hanya SEKALI, Pakai SEUMUR HIDUP.

Kena pergi berkali-kali, tapi hasil belum tentu memuaskan hati. Lagi banyak lah duit keluar..


Wednesday, May 16, 2012

BUAT SIDE INCOME DGN PREMIUM BEAUTIFUL

Ada yg tanya boleh buat duit ke dengan jual Premium Beautiful ni???

Memang boleh. Confirm boleh dan Pasti boleh...Dah banyak/ramai dah bukti yang kita nampak depan mata, income puluhan ribu, kereta mewah, melancong saban tahun hanya dengan biz ni. Produk hebat dan pelan pun hebat confirm hasilnye pun hebat dan tak terjangkau dek akal kita yang orang biasa boleh menikmati kehidupan yg luar biasa...

Asal dari poket kosong boleh menjana income yang banyak hanya dengan produk yg hebat iaitu Premium Beautiful dan boleh menyelesaikan masalah kewangan kita...
 
Saya nk tanya cukup x gaji skang? Soalan sensitif kan tapi yg sbenarnya saya nak ajak anda renung renungkan  masa depan korang .. Ramai ker yang gaji RM 5,000-RM 8,000 .. Maybe ade yang gaji macam ni tapi MAJORITY gaji masih RM3,000-RM5,000 .. btul tak?? Even dulu saya pun dalam kategori ni ..

So jom buat kira2 .. Setiap bulan berapa standard expenses kita??
 
Expenses tetap:
Rumah                          600 (area KL ni rumah flat sahaja)
Kereta                         500 (utk Myvi je)
Credit card (mostly  ade)      200 (yeke 200 jer??)
Insurans                       150 (untuk kita jer ke? Anak??)
Nursery                        250 (kalau anak seorg)
Parents                        200 (bagi tak?)
Minyak kereta                  300 (ni klau tak jalan2 la kan)
Duit belanja kat office        300 (klau xmkn kt tempat mahal la)
Bil telefon                    100 (jgn mimpi, now 3G)
Tol (confirm lalu kan)         100 (cukup ker??)
Bil2 lain 
( astro, broadband la etc)     100 (lebih kan??)

Expenses yg boleh di-adjust:
Barang sendiri                 200 (takkn tak shopping sikit pun)
Barang2 anak 
(susu and pampers wajib)       200
Barang dapur   (budget2)       300
Tengok Wayang / Jalan2         100 (macam tipu jer .. hehe)
                                                       _________________
                              3600.00

Ok .. RM3600.00 tu ialah based on expenses yang sangat2 minimum .. cube u alls tgk balik part bayar rumah , kereta, bil telefon, barang sendiri, duit belanje, lunch .. hello .. RM300 lunch kat warung je tau (warung skali makan lunch dlm RM7) .. tapi ramai jgk g paling common Secret Recipe, Old Town, Pizza Hut .. Seriouslyy cukup tak RM300.00 sebulan?? Satu meal at least RM 25++ ..

Shopping lak, RM200 cukup ker? Untuk diri sendiri jerk ke? anak2 pulak? Orang skang klau beli baju kat butik, skincare lak SK2,  .. even anak2 zaman skang pakai Guess @ Gap tau .. cukup RM200 per month?

Mcm mana plak  yang ade 2,3 anak .. and ade yang dah sekolah or university .. takkan RM200 je kan .. klau anak kecik plak, pampers jer dah RM200 per month .. klau yg dah skolah, confirm ade tuition kan .. Yg saya tulis kt atas utk satu anak je .. uolss rasa cukup ke RM200??

Savings camne plak? Are they in expenses tetap or adjust expenses ..
Untuk yg income lebih 5k maybe ade surplus .. tapi untuk income 3k ke bawah?? Berape lama uolss akan bertahan dgn situasi ini .. nak tunggu kenaikan gaji tahunan? Banyak ke? Banyak kenaikan harga brg ieja rasa .. tapi kenape ramaaaai yang kate…

I DAH HIDUP SELESA…
I SELESA NGAN KEADAAN SEKARANG…
ALHAMDULILLAH…SEMUANYA CUKUP…

Hmmmmm .. untuk sedapkan hati sendiri kah? Cube kite renungkannn ..

Dulu saya memang tercari2 peluang nak cari side income .. Mana ikut gaji tak cukup kan .. Alhamdulillah jumpe biznes ni .. mudah jer .. since leader2 akan guide & bantu kita .. Even first month lagi saya dah merasa side income lg byk dr gaji .. uolss pun boleh .. saya bleh share caranya .. best tau ade side income yang banyak .. kite nak buat ape pun boleh .. hehe

Cube kita fikir .. yang mana kite nak?
 
Kerja 8-10 jam earn about 3k – 5k per month .. masa ngan family pun kurang ; OR
Kerja 2 – 4 jam sehari and in less than 2 years earn RM50k per month??
Masa dgn family banyak, duit pun banyak .. 
 
terbaru sambil buat side income,pihak syarikat ada menyediakan TIKET VVIP TRIP KE LONDON & PARIS serta PAKEJ MENGERJAKAN UMRAH SECARA PERCUMA!!!
 


Start now or NEVER!!!

Contact saya to book your appointment today!
 
Mobile: 012-3374432
 
Email: aanilina@yahoo.com
 

Tuesday, May 15, 2012

JANGAN BIARKAN ORGAN PERANAKAN KITA JATUH

Jatuh organ peranakan (JOP) adalah satu perkara yang biasa berlaku di kalangan kaum wanita. Dianggarkan, hampir separuh daripada mereka yang pernah melahirkan anak akan mengalaminya di kemudian hari. Namun begitu ramai yang enggan berjumpa doktor atas alasan malu, ditambah dengan keadaan JOP itu sendiri yang tidak mengganggu kehidupan hariannya.
Tanda-tanda rahim jatuh /Peranakan jatuh:
  • Terasa sesuatu terkeluar di bahagian faraj
  • Ketulan pada faraj
  • Sakit pelvis / ari-ari (dragging pelvic pain)
  • Sakit belakang
  • Sakit semasa hubungan seks
  • Pendarahan faraj selepas menopaus
  • Inkontinens kencing
  • Sukar buang air kecil / besar

Rawatan Penyembuhan Rahim Jatuh
  • Jika anda mengalami simptom-simptom ini, segeralah berjumpa dengan doktor. Jangan malu kerana ia sangat penting bagi wanita. 
  • Anda boleh jumpa bidan kampung untuk mengurut/menaikkan bahagian rahim.
  • Senaman Kegel atau kemut adalah senaman yang boleh anda lakukan untuk menguatkan otot lantai punggung, otot sekeliling faraj, otot-otot yang mengawal perkencingan.
  • Bagi ibu-ibu yang baru melahirkan dan sedang berpantang, berpantanglah dengan sebaik..jaga pergerakan anda.., sentiasa memakai bengkung, dan ikut segala macam petua orang tua kita...
  • Pembedahan. Berbagai jenis pembedahan yang boleh dilakukan bagi mengatasi masalah kekenduran faraj dan prolapse. Di antaranya ialah pembedahan untuk membuang rahim serta membetulkan saluran faraj atau vaginal repair (Vaginal Hysterectomy and Repair). Pembedahan ini dilakukan dalam kes-kes yang teruk ‘prolapse’nya dan di kalangan wanita yang telah meningkat umur.
  • Lakukan pemeriksaan tahunan dan pap smear sebagaimana jadual yang disyorkan oleh Kementerian Kesihatan.

Doktor akan memasukkan rahim yang jatuh masuk kembali ke kedudukannya.

Anda boleh memakai Premium Beautiful yang direka bentuk untuk membantu memperkemaskan, menguatkan dan mengembalikan rahim di kedudukannya. 

CALL SAYA SEGERA UNTUK MENDAPATKAN BAJU 'ABG SAYANG' INI
012-3374432 INA

Thursday, May 3, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL BOLEH ILANGKAN SENGGUGUT??


Macam mana PREMIUM BEAUTIFUL ni blh pulihkan period pain?
 Ini adalah kerana FIR yang terdapat pada corset magic yang kita pakai saban hari ni.

FIR yang terdapat pada corset Premium Beautiful bertindak mengatasi masalah kaum perempuan seperti berikut:-

1. Membantu mengatur kitaran haid secara normal
2. Membantu melancarkan perjalanan darah
3. Mencegah dari terkena kanser serviks
4. Mengatasi masalah sengugut
5. Mengatasi masalah hormon yang tak stabil
6. Menyihatkan dan membetulkan kedudukan rahim
7. Mengelakkan dari keguguran (benih perempuan lbh sihat, kuat dan berkualiti) selain rahim yang kuat.
8. Mengatasi masalah sukar mengandung.
9. Mengatasi masalah keputihan dan jangkitan pada faraj

Jadi kepada wanita-wanita di luar sana.  Jom kita sama-sama atasi masalah yang selalu membelenggu kita selama ini.  Selain dapat memberikan kesihatan juga dapat mengembalikan keyakinan diri dan menjaga kerukunan rumahtangga kita.

Bagi yang anak dara, yes Premium Beautiful nie memang membantu anda mengatasi period pain dan masalah dalaman wanita yg lain walaupun anda belum berkahwin !


Bagi yang mengalami masalah period yg tak teratur atau terlalu lama, insyaallah dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten selama 8 jam sehari sekurang-kurangnya.  Ia akn memperbaiki kitaran haid anda !


Jadi aper tunggu lagi ???
meh call saya segera untuk mendapatkan PREMIUM BEAUTIFUL!!!!
RM148 sebulan...0% interest!!!
012-3374432 ( MAZLINA )

Tuesday, April 24, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL LARIS SEPERTI PISANG GORENG PANASSSS



Sana sini tengah hangat membicarakan tentang kehebatan PREMIUM BEAUTIFUL!!!!!
Semua nak cantik...tp x sanggup nak tahan lapar dengan berdiet...termasuk la diri saya ini...hobi saya suka makan...kekekeke....nak bersenam???adoi sangat la malas...klu berjogging pun lepas tu pasti g makan
Tapi masih berkeinginan utk nampak cantik menawan!!!
So satu - satunye cara uk nmpk lebih berkeyakinan dan bentuk  badan menawan adalah dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL!!!!



Premium Beautiful
900 kalori hanya dlm masa sejam
 
Bersenam/Jongging
at least  500++ kalori dlm jangka masa lebih kurang 30 min 
 
 kita pakai premium beautiful corset selama 8 jam sehari sebanyak 7200 kalori hilang. Mudah kan, jd mana satu yg jd pilihan kita? Anda yg tentukan sendiri.

nak jadi cam dato ct x?????dia pun ada 5 set PREMIUM BEAUTIFUL TAU!!!!
CALL SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT
MAZLINA ( 012-3374432 )



Monday, April 23, 2012

SATU RUMAH SATU PREMIUM BEAUTIFUL!!!!

Wow sana sini hangat memperkatakan produk hebat di pasaran
PREMIUM BEAUTIFUL!!!!!
KENAPA SETIAP WANITA PERLU MEMILIKI PREMIUM BEAUTIFUL????
  1. Inginkan cahaya mata tapi sampai sekarang masih belum mampu memilikinya..(FIR dlm PB ni bertindak untuk mengangkat dan membetulkan kedudukan rahim kita..insyallah, akan memudahkan untuk conceive dan tambah kesuburan)
  2. Confinement / Dalam pantang (membetulkan kedudukanrahim, memulihkan sistem peranakan, hilangkan kesan stretch mark, body shaping)
  3. 'Period pain' yg teruk... (FIR dlm PB ni akan melancarkan peredaran darah kita dan menstabilkan hormon dlm badan..tiada lagi period pain..)
  4. Mengalami sakit belakang bagi..
    ·  mereka yg sangat kurus,bekerja duduk mengadap computer selama 8 jam dan 5 hari kerja, wanita yg baru lepas melahirkan anak secara ceaser,
    menyusu badan dengan kedudukan tidak betul
    (PB mendapat pengiktirafan dari pakar tulang belakang American,Canada & Quebec dan PB mempunyai 7 tetulang yang dapat betulkan semula postur badan)
     nie antara2 kelebihannya...nnt saya akan update lagi!!!!
    Bonus kepada wanita jika anda dapat menguruskan badan dengan memakai PREMIUM BEAUTIFUL
    walaupun berisi pastikan ada shapping ye...
    yang dah berumahtangga anda pakai suami yang akan merasa kelebihannye...wow mantap!!!
    nak tau kelebihannya meh la pakai...
    call saya segera untuk mendapatkannye
     
    012-3374432
     

     
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA - Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGAN - melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL - mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok

Read more about korset ajaib by admin
Terdapat dalam 3 siri iaitu:
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA - Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGAN - melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL - mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.

Read more about korset ajaib by admin
Terdapat dalam 3 siri iaitu:
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA - Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGAN - melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL - mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.

Read more about korset ajaib by admin