Business Opportunity


1. SYARIKAT

Telah tersenarai di BSKL (Papan Utama) sehingga sekarang setaraf dengan Petronas dan Sime Darby. Mendapat sijil dari Forbes Asia 4 tahun berturut2, penganugerahan dari Malaysia Entreprenuer And Co-Operative Development (MECD), Sijil Kementerian Perdagangan dalam Negeri dan banyak lagi
 2. PRODUK
Satu-satunya pelopor korset pertama. Produk yang ada LIFETIME WARRANTY dan SUPERBRAND. Dalam biz PB ini, kita tidak perlu cari produk apa yg nak jual. Semuanya telah tersedia,tak perlu nak jahit korset, just jual je. SIMPLE kan!
 

3. PLAN PEMASARAN
 
Plan pemasaran yang sangat mudah,kreatif dan flexible..mudah untuk diikuti dan duplicate. Kalau nak cite detail plan pemasaran ni mmg kena jumpa dan saya akan terangkan, baru anda semua akan faham dan teruja :)

Konsep  Masa +  Tenaga = Hasil Berganda-ganda
 
4. KEUNTUNGAN
Bayangkan jual satu set Premium Beautiful kita akan dapat RM350++ vs kalau orang jual satu biji kereta dapat untung RM300++..mana lagi senang?

Selain itu juga kita layak untuk dapat Untung Runcit, bonus Car Fund, bonus Wawasan, dan macam2 lagi ...dan layak untuk trip percuma ke luar negara. Best kan..mcm2 syarikat bagi..just DO IT! confirm dapat DUIT. :)
 
5. TEAM WORK
Biz Premium Beautiful ini amat pentingkan gerak kerja berkumpulan dan bulat hati dengan pemimpin. Dari segi konsep kerjasama dan saling merujuk antara leader dan rakan-rakan kongsi. Dalam team work ini juga kita dapat berkongsi ilmu dan cara bertindak untuk kejayaan bersama. Ilmu percuma yang diperolehi dari Akademi Taipan 181, ilmu yang tidak boleh dicari di mana-mana tempat. PERCAYALAH, anda akan rasa aura dan kekuatan ilmu ni dalam akademi.

Konsep : Ilmu + Rujuk + Bertindak = Kejayaan!

BERSAMA SAMA AKADEMI TAIPAN 181....kita akan mendapat 3K....iaitu KEBEBASAN BERBELANJA,KESIHATAN & KECANTIKAN!!!!! 


PENGETUA DIDALAM AKADEMI TAIPAN 181-CDM KARTINI MAT YAACOB 


PAKAR MOTIVASI DI DALAM AKADEMI TAIPAN 181 IAITU CDM FARIDAH MOHD ALI


Rasulullah pernah bersabda yang bermaksud: “9/10 rezeki itu adalah datang daripada PERNIAGAAN.”
Be part of our TEAM!! 012-3374432